Daglig motivation

Kære dig,

Jeg vil så gerne være med til at sikre dig, den skønneste begyndelse på dagen, derfor har jeg lavet 500 sætninger der kan bruges til lige præcis den udfordring du står med lige nu.

MOTIVATIONSsætninger – Muligheder og beslutninger

Nogle gange er det bare svært at se skoven for bare træer, at finde en vej i alle de muligheder der byder sig.

Kender du det? Du skal vælge en uddannelse, blive i jobbet, skabe et nyt job, komme i gang med et træningsprogram osv. Valgene og mulighederne er mange og svarene er lige så mange.

Derfor har jeg skrevet 500 korte sætninger, der hver indeholder enten et svar, et spørgsmål eller kort og kontant en ny retning for dig at bevæge dig.

ï Hvad skal det til for at skifte retning? Eller skal jeg overhovedet skifte retning?

  • Hvad skal der til for at ændre sine vaner, hvis jeg skal nå mit mål?
  • Hvor skal jeg finde mine svar? Og har jeg råd til at få dem
  • Stil et spørgsmål, til dig selv, ud i lokalet, til spejlet, til dine ønsker, til dine mål.

DU stiller spørgsmålet og dagens sætning giver dig svaret. Det er måske ikke helt som forventet, og måske skal du være lidt kreativ for at forstå lige præcis dette svar.

Men det kan rykke ved dine grænser, din måde at opfatte dig selv på og dine muligheder, det udfordrer din hverdag, og kan i sidste ende være med til at hjælpe dig til den balance du søger efter.

For nogen ligger svaret lige for i sætningens besked, for andre skal der lige summes over svaret. Bare du husker dig selv på, at der ikke er noget, der er rigtigt eller forkert i motivationssætningerne eller i dine spørgsmål.

Tilmeld dig her: Mail