Hvad må din drøm koste?

skaermbillede-2016-11-22-kl-09-01-02Jeg er blevet inspireret og motiveret igennem hele sidste uge, af mennesker der forfølger drømme, mennesker der genoptager en 38 år gammel idè, mennesker der vil gøre en forskel, mennesker der vil ud over rampen med deres produkter. For lige præcis det produkt de har, kan komme til at gøre en forskel i din verden.

Jeg har haft den fedeste, dyrebareste og mest inspirerende uge. Derfor skal I der læser med her, lige have et kærligt men håndfast puf.

Vi bliver bombarderet med muligheder om, at vi kan nå vores mål, følge drømmen, giv slip på stressen ved selv at tage ansvaret, og mange af os lever da også med en længsel, vi ikke gør noget ved.

Jeg tror på, at der bor en drøm i os alle, nogen gange er denne drøm bare pakket væk, og må ikke få næring i form af opmærksomhed, i form af tankevirksomhed, i form af udvikling eller i form af kærlighed.

Din drøm skal og kan ikke sammenlignes med andres drømme, sidestilles med andres liv og tanker, den er din, du sætter rammerne både til, men også for om den må blive til noget. For det at udleve en drøm koster, og man kan jo brænde sig.

skaermbillede-2016-11-22-kl-08-40-20Æv da også tænker du måske så, men hvad nu hvis, du går igang med at viklet alle trådene ud, få sat styr på dit tankenøglegarn, og det så viser sig, at du faktisk uden helt at være opmærksom på det, faktisk var parat til at tage den omkostning?

Det er jo kun dig lige nu, der kender denne omkostning, og derfor også kun dig, der kan beslutte om den er for dyr at forfølge.

Men jeg kan understrege at alle undersøgelser peger i retningen af, at mod slutningen af livet er det eneste vi fortryder……………… det vi IKKE gjorde.

Nogle gange er det i det helt enkle, vi skal finde fred, eller måske mere accept. Vi skal lære at acceptere konsekvensen af vores handlinger og beslutninger i forfølgelsen eller i det at give slip på drømmen.

Jeg coacher rigtig mange kvinder lige før, midt i eller efter stress. Et af fullsizeoutput_fc9kendetegnende i forhold til vores drømme er, at vi selv giver slip på enten drømmen, eller at vi selv giver slip på os selv.

VI skal genlære at give os selv plads til, at forfølge den drøm der bor i os, hvor stor eller lille den måtte være. Det er ikke de andres skyld, og nej det kan nogen gange ikke vente, og ja det er svært, hvis det var let, ville alle jo bare gøre det.

…. Og fra et godt hjerte. Husk hvad du lærer dine børn;
Du fortæller dem levende om dine drømme, men handler ikke på drømmen <3

Lov dig selv at drømme både stort og småt og mærk efter, om du er ok med enten at gå efter drømmen, eller give slip på drømmen, og hold dig så in mente, at der ikke findes noget altid eller aldrig.

img_2921Pssst bare lige her til sidst – Jeg vil gerne udfordre dig til at anskaffe dig en helt ny og blank bog/hæfte, som du skal dedikerer til dig og dine drømme, hvis det er svært at komme igang, så begynd på side 3
🙂

 

De aller kærligeste tanker
(husk det nu, du er dine tanker – så hvad må din drøm koste?)

Mette Torekov Wiingaard
Coach med fokus på selvkærlighed og motivation

Af hjertet tak til alle de nye mennesker der i den foregående uge er trådt ind i mit liv. – TAK til: